4 gedachten over “Workshop Adlib Designer – presentatie

 1. Beste Jeroen,

  Ik wilde onze sjablonen in Adlib opnemen zoals je afgelopen donderdag hebt voorgedaan, maar ik krijg niet het lijstje zoals in slide 4 aangegeven. Ik open de Application Browser en ga met mijn rechter muisknop op Library+Museum. Ik krijg vervolgens een ander lijstje, n.l. Save, Cut, Copy, Paste enz., en niet het lijstje met de Output job.

 2. Beste Erik,

  je moet eerst met je muis de Adlib PBK openvouwen (het rode/roze adlib-icoontje). Vervolgens moet je een databank gaan aanklikken waarin je de outputjob wil toevoegen. Dan krijg je met de rechtermuisknop de mogelijkheid om een outputjob toe te voegen.

  Hopelijk werkt het! Veel succes,

  Jeroen

 3. Beste Jeroen,

  Moet het template dan in de Adlib map staan? Ik heb het nu ergens op de server staan in een map sjablonen, maar dan geeft hij aan dat hij het bestand niet kan vinden.

  Groeten,

  Erik

Reacties zijn gesloten.